Stonehenge

Stonehenge was meticulously designed to stand out uniquely in Dubai's landscape. A thorough study of its location ensured that the building would distinguish itself from its neighbours, becoming a landmark in its own right. Taking inspiration from the majestic rooster, Stonehenge adopts rooster-like colours from its side view, creating a distinctive appearance, while presenting a breathable and minimalistic look from its front fa├žade. The building's curvy rooftop adds an undeniable touch of uniqueness, inviting passersby to pause and capture the moment with a photo.

under design

PHASE

3b+g+10f+r

Description

58.600.000 AED

Construction Cost

195318,75 (Sq.ft)

BUA

Project idea

Prioritizing green spaces, Stonehenge strives to create harmonious living environments that offer ultimate relaxation, play, and exploration. The design incorporates innovative elements like rooftop gardens, lawns, and swimming pools, seamlessly integrating nature into the architectural concept. These creative approaches aim to transform the way residents live and interact with their surroundings, elevating the overall living experience.

from concept to completion

Stonehenge not only stands as a visually striking structure but also embodies a commitment to enhancing the quality of life through thoughtful design. The fusion of distinctive aesthetics and a focus on nature integration positions Stonehenge as a symbol of innovative living in Dubai.

galLery

You can view more images of our project in this gallery.

Indigo

Indigo

Indigo

Indigo

Indigo

Indigo

Heading

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Related Projects

view more
scrolls down to projects

Forum Heights

Residential Towers

Forum Heights, situated in JVT, stands as a forward-thinking design, considering potential future pandemics. The tower's name signifies its dual purpose, aiming to offer both functionality and pleasure resilience to any challenges that may arise. To ensure sustained viability through economic cycles, Forum Heights integrates versatile workspaces available for external users and residents, alongside cosy one-bedroom units and junior studios adaptable for holiday homes.

Villa De Cohiba

Villas

The signature villa draws inspiration from the sophistication of Cohiba cigars, embodying a seamless blend of luxury and comfort. Its design philosophy revolves around promoting a sense of wellbeing through earthy materials and natural elements, such as panoramic windows and organic shapes. Modernity is evident in the open-kitchen layout and dividers, showcasing innovative design choices that cater to the discerning tastes of our clients.

It`s time to

discuss your projet

Leave your details below and one of our consultants will get in touch with you

send a reQuest
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.